Hey!Amigo今次入元朗搵到呢間小店食,佢哋係啱啱開咗大約半年,呢間係好正宗外國burger店,店舖細細,但都好多人幫襯佢哋,其中學生都唔少,10月份仲做緊學生優惠減10蚊添!呢間burger店門口都係有一級,又要出動我塊斜板,入到去見到座位真係唔多,大約得十個位左右,老闆好熱情招呼我,仲介紹有咩野食係最多人食,burger同taco係最多人叫嚟食,佢仲話食物係帶比人開心,想每個人食完係開心地離開間餐廳!1.辣肉醬牛肉漢堡$72+Nacho's$20+乳酸芒果爆珠梳打$15(10/10)呢個牛肉漢堡好juicy,超多汁,酸酸辣辣,包係西班牙包,第一次食呢個西班牙包,食落好有空氣感,唔怕吸收太多澱粉質!👍👍👍仲可以加20蚊有Nacho's,份量好多,配上酸忌廉、牛油果醬同粟米洋蔥蕃茄粒,食落好清新,好脆口!😋😋😋特飲只係加15蚊,我揀咗乳酸芒果爆珠梳打,酸酸地又有芒果味,粒粒爆珠都多!😍2.粟米片炸雞塊(6pcs)$48(10/10)老闆話呢個麥樂雞最後六件都比我叫埋,依家訂貨要到下年1月左右先到,好味到嚴重缺貨!呢個麥樂雞夠特別,我都係第一次食,外面唔係炸粉,而係粟米片,食落好鬼脆
Hey!Amigo

2.粟米片炸雞塊(6pcs)$48(10/10)
老闆話呢個麥樂雞最後六件都比我叫埋,依家訂貨要到下年1月左右先到,好味到嚴重缺貨!呢個麥樂雞夠特別,我都係第一次食,外面唔係炸粉,而係粟米片,食落好鬼脆,食完炸雞塊仲有藜麥沙律菜,藜麥係super food嚟,可以促進腸道蠕動、維持消化道機能,又有飽腹感,真係好唔錯嫁!👍👍👍

3.薯條$15(10/10)
薯條粗長,份量好多,炸得好脆!😋

4.乳酸荔枝爆珠梳打$27(9/10)
再叫多杯乳酸荔枝爆珠梳打,呢杯比較甜咗少少,酸酸地又有荔枝味,粒粒爆珠都多!😍

2人總共價錢$197

個人口味總評分:9.75/10

@Hey_Amigo_go

地址:元朗鳳攸南街3號好順景大廈2座地下49號舖

#HeyAmigo #元朗 #元朗好去處 #burger #漢堡包 #Nachos #粟米片炸雞塊 #西班牙包 #墨西哥菜 #美國菜 #香港美食 #hkfoodie #hkfoodblogger #hkfoodpic #hkfoods #hkfoodshare #dessert #hkdessertshop #food #hkfoodstagram #hkfoodpic #hkigfood #foodiehk #yummy #delicious #foodie #hkfoodieblogger #hkfoodies #wheelchaireatinhongkong
  • 辣肉醬牛肉漢堡
  • 粟米片炸雞塊