2025-01-28
好多年都冇食過日本料理放題啦!今日我地近近地去左元朗YOHO「極尚大瀛喜日本料理」食放題。好彩一早Book 定位,5:00已經全場滿座。每次食放題都一定會食刺身,刺身種類夠多,有三文魚、北寄貝、油甘魚、吞拿魚、甜蝦、帶子,件件都係厚切,而唔係切到薄薄一片比你,刺身質素都相當不錯,其中三文魚夠肥美;北寄貝肉質肥厚;八爪魚刺身口感清脆彈牙,除左刺身,以到仲多款口味的壽司,手卷,全部細細件,食多幾件都唔怕啦。燒物和炸物一樣好出色,上到枱都依然熱辣辣,有燒菠蘿、燒翠肉瓜、芝麻雞翼、咸蛋黃蝦、炸鮮奶、天婦羅等等,最正以到竟然有燒榴槤,榴槤好Creamy ,我地encore 左好多件,鍾意食既朋友真係唔好錯過啦。食物採用QR落單,方便又環保,上枱速度和收碟速度都好快,最緊要係冇漏單,除左QR落單之外,自助吧有多款熟食、前菜、甜品、生果、飲品、雪糕、夾糖區,最正以到既雪糕有齊Häagen-Dazs和movenpick兩款都可以任食,食多幾杯都抵返晒,性價比超高。