2021-09-01
元朗新既任飲任食火鍋平日食唔洗book都有位,地方大冷氣夠!$168一位,星期六日公眾假期+$10星期六日建議book定位湯底有10款個人認為椰子雞同重慶麻辣烤魚鍋比較吸引,結果揀左重慶烤魚,有大中小辣,揀左小辣,辣度都夠,越煲越出味。兩個人食有兩條魚!你冇睇錯,真係正,係一人一條🙊🙊鍋底有金菇,蓮藕,木耳等配料。加湯唔係加水,係加豬骨湯。小食有木耳青瓜!做法一樣,個汁唔錯,青瓜夠爽口!任食火鍋有蜆唔要唔洗加錢!抵食!冇沙!唔算太細隻,自己夾可以揀下。海鮮類有蜆、蝦、蠔、魷魚,個人認為蜆冇得輸,蝦都唔錯,火鍋食品都多選擇,不過我唔係太食肥牛,豚肉,雞肉所以冇食到。丸類大路食品,正常水平。魚皮餃同海帶結好正!豆卜串好正,出面真係好少見!索埋個重慶小辣湯一次過食好正!推介!!雪糕櫃有多種味道大大桶自己裝,推介:曲奇、香芋、櫻桃。其他味都好正!係維記。布丁都唔錯,配料唔算太多。送既水果茶特飲同珍珠奶茶,兩款都唔太差,好飲。飲品櫃都多選擇,可能送左兩杯野飲都好少出去再拎其他飲品。$168 一位,兩小時,唔洗加一 整體黎講係抵食,想再去試埋椰子雞湯唯一可惜係得日式烏冬同唔知咩牌子既公仔麵,如果有
平日食唔洗book都有位,地方大冷氣夠!
$168一位,星期六日公眾假期+$10
星期六日建議book定位
湯底有10款
小食有木耳青瓜!做法一樣,個汁唔錯,青瓜夠爽口!
丸類大路食品,正常水平。魚皮餃同海帶結好正!
布丁都唔錯,配料唔算太多。
送既水果茶特飲同珍珠奶茶,兩款都唔太差,好飲。
飲品櫃都多選擇,可能送左兩杯野飲都好少出去再拎其他飲品。
$168 一位,兩小時,唔洗加一
整體黎講係抵食,想再去試埋椰子雞湯
唯一可惜係得日式烏冬同唔知咩牌子既公仔麵,如果有埋拉麵同粉絲會更好。