2018-09-25 184 瀏覽
元朗多壽司、日本野食就個個知,成日食永年見到隔離呢間赤葉壽司店都好想試,今晚又在元朗搵食,正想掙扎緊食永年定係食壽司好嘅時候見到佢門口貼住夜晚九點後有九折😍係你了🤣🤣🤣🤣因為肚餓嘅關係,有啲掛住食唔記得咗影相😂請大家見諒!呢個係「竹。刺身拼盤」,咪睇佢只係百幾蚊但都有5款,食材都好新鮮鮮甜! 真係喜出望外!軟殼蟹手卷嘅軟殼蟹都唔細,而且很脆,配埋啲有味飯,好想一食再食!炸蠔剛剛炸起熱辣辣,雖然唔係好大隻,但蠔味十足,CP值高👍🏻那~~~~你睇返張單有幾多嘢食我哋掛住食唔記得左影相🤣🤣🤣🤣😂哈哈!總括嚟講呢間野嘅價錢好親民,野食嘅味道好好好新鮮,係難得一見元朗新開且性價比高嘅日本壽司店!(記住九點後仲有九折,即係免+1,如果你地又係差唔多時間食晚飯嘅話,睇住時間)

因為肚餓嘅關係,有啲掛住食唔記得咗影相😂請大家見諒!