2023-02-18 28 瀏覽
呢排天氣好好 尼左久違既元朗踩單車 🚴 元朗呢頭真係多左好多好野食呀 掃街醫肚係完美既選擇 呢間風之谷蛋包飯係外賣店 提供少量冷氣企位都可以即場食架《咖喱吉列豬扒蛋包飯》話明風之谷蛋包飯🍳緊係要叫尼試下 喇 旋風蛋嘅造型好吸睛 嫩滑嘅蛋加埋日式咖喱汁配炒飯底 又開胃又飽肚 佢地好貼心咁將吉列豬扒同埋咖喱汁分開 咁就幾時食都唔怕變淋喇 豬扒冇過多嘅調味 咬落脆卜卜 點埋個自家製蛋黃醬就完美喇《燒汁一口牛》甜甜地既燒汁配上好有口感嘅牛柳粒, 作為炸物以外嘅小食都相當唔錯《芝士味手羽餃子》通常我哋食到入邊嘅餡料會係明太子 呢個佢咬開會係一啲好濃厚芝士味嘅雞肉 個口感好特別有啲似雞軟骨 雞翼燒到金黃色 食落幾香口《鐵板煎帶子》28蚊6粒帶子 😳 呢個真係好抵食!仲要粒粒都好大粒好juicy ,味道亦都唔會整到好鹹,所以唔怕食完會口乾咁樣叫都係170 蚊有找!! 係超級抵食之選 風之谷蛋包飯 (元朗)元朗西菁街23號K Plus地下6號舖

《咖喱吉列豬扒蛋包飯》

咁樣叫都係170 蚊有找!! 係超級抵食之選

風之谷蛋包飯 (元朗)
元朗西菁街23號K Plus地下6號舖