2023-07-01
《稚》日本料理🤍今次係我第二次黎呢間日本小店 上次黎仲係無時無刻帶住口罩😷 仲有限聚令最多四個人一張檯 每間舖頭入到去都是一塊塊膠板立在枱上 當時仲要係門口等咗30分鐘 有咗上次的經驗 今次特登提早嚟到 咁啱有兩枱岩岩食完 雖然已經開咗幾年 但環境依然十分之乾淨 蜜糖芥末雞翼 $42/4隻原燒玉子 $39/4件燒雞皮 $25/2串燒魚干 (最值得推介)不過因為餐廳無酒牌 所以再好味嘅魚干都不能有清酒配搭😔蔥燒三文魚腩 upgrade成套餐(+$30)再轉udon Udon 湯底比較鹹,三文魚腩都比較適合送飯 蟹膏蜆肉炒飯 蜆肉味比較重蟹膏比較少 但唔油海鹽燒鯖魚 upgrade成套餐 今次簡左貓飯 鯖魚一d都唔油 好好味👍🏻Rating:⭕️⭕️⭕️⭕️⭕️性價比:⭕️⭕️⭕️⭕️味道:⭕️⭕️⭕️⭕️特色:⭕️⭕️⭕️⭕️環境:⭕️⭕️⭕️⭕️地址:元朗俊賢坊18號權益大樓3號舖(近朗屏西鐵站)
蜜糖芥末雞翼 $42/4隻
原燒玉子 $39/4件
燒雞皮 $25/2串
蔥燒三文魚腩 upgrade成套餐(+$30)再轉udon
Udon 湯底比較鹹,三文魚腩都比較適合送飯
蟹膏蜆肉炒飯 蜆肉味比較重蟹膏比較少 但唔油
Rating:⭕️⭕️⭕️⭕️⭕️
性價比:⭕️⭕️⭕️⭕️
味道:⭕️⭕️⭕️⭕️
特色:⭕️⭕️⭕️⭕️
環境:⭕️⭕️⭕️⭕️
地址:元朗俊賢坊18號權益大樓3號舖(近朗屏西鐵站)