2022-08-17 89 瀏覽
今次黎咗元朗國食雞煲+邊爐一坐低 店員會介紹餐廳推薦嘅款式👍🏻本身諗住叫雞煲小辣🌶不過店員就溫馨提示佢哋雞煲嘅辣度比出面鋪頭辣啲 所以我哋都係改咗BB辣🌶雞煲黎到只係三成熟 但店員會幫手炒到食得為止😋雞煲幾惹味 反而冇想像中咁辣 下次黎可以叫返小辣黎試試加上珍寶size嘅嘢飲🍺$38真係勁大杯 最後都飲唔曬😮‍💨諗住主攻牛肉 所以淨係叫咗半份雞🐥 不過雞肉幾惹味 叫一份都唔過份😋好快食完雞煲之後就叫咗店員加湯🫕 開始打邊爐~ 啲料都一次過上曬👍🏻完全唔洗等👍🏻今次叫咗牛魔王拼盤🐮大份有 牛脷托 牛面頰肉 滑牛 手切本地牛 牛胸爽 牛小排 封門柳 牛筋丸🐮 滿足曬所有願望🤭 特別係佢個牛筋丸真係幾好味 不愧係推薦款式👍🏻我哋仲額外叫咗一份手切本地牛 同黑毛豬肉片🐷除咗肉類 我哋仲叫咗 即炸黃金響鈴佢真係即刻炸起 話可以就咁食 不過我都係比較鍾意浸一浸湯 比較惹味🤪最後我哋仲叫咗一份紅薯粉佢嘅紅薯粉係闊條嘅🤭 又估唔到同邊爐幾夾 我哋仲encore多一份😋😋😋特別一提 店員會主動黎幫手隔油 唔洗我哋自己黎 呢啲加一服務費真係比得過👍🏻👍🏻
今次黎咗元朗國食雞煲+邊爐

雞煲黎到只係三成熟
但店員會幫手炒到食得為止😋
雞煲幾惹味
反而冇想像中咁辣 下次黎可以叫返小辣黎試試

好快食完雞煲之後就叫咗店員加湯🫕 開始打邊爐~
啲料都一次過上曬👍🏻完全唔洗等👍🏻
今次叫咗牛魔王拼盤🐮大份