今日專登去元朗搵朋友行街食飯,咁遠過到嚟,梗係要叫佢帶我去食好西啦😋Cafe雖然細細,但係Menu都算幾多選擇,店員見我哋好似有選擇困難症🤭就主動提議我哋可以揀二人餐ᴅɪɴɴᴇʀ sᴇᴛ ғᴏʀ 𝟸 $398有soup 同prama ham salad 🥗 Soup係蘑菇湯估唔到跟餐嘅salad會有埋prama ham 食✨日本黃金魷魚,BB 帶子,香煎帆立貝明太子忌廉汁意粉醬汁好creamy,意粉每條都掛滿醬汁,無論係意粉定配料都好有份量,帆立貝煎得甘香,bb帶子又好嫩滑,仲有微甜帶爽口嘅黃金魷魚,口感勁豐富✨美國香草麵包糠烤焗西班牙lberico豬鞍架配薯菜豬鞍架用咗香草同麵包糠烤焗,食落面頭嘅香草唔會太勁👍🏻豬鞍肉質鬆軟多汁,味道濃郁,讚💯🧀Dessert HOMEMADE 巴斯克芝士蛋糕表皮特別烤到焦香,入口濃郁柔軟,瞬間在嘴裡溶化😍🍹DrinksApple’s Espresso +$24好特別嘅espresso,配上蘋果汁,蘋果汁嘅甜又唔會蓋過咖啡味道,仲可以中和返咖啡嘅苦味Matcha Latte +$20心心拉花靚靚❤️ 味道香醇濃郁,抹茶味同奶味兩者好平衡,入口香濃順喉整

ᴅɪɴɴᴇʀ sᴇᴛ ғᴏʀ 𝟸 $398
有soup 同prama ham salad 🥗
Soup係蘑菇湯
估唔到跟餐嘅salad會有埋prama ham 食

✨日本黃金魷魚,BB 帶子,香煎帆立貝明太子忌廉汁意粉

✨美國香草麵包糠烤焗西班牙lberico豬鞍架配薯菜

🧀Dessert
HOMEMADE 巴斯克芝士蛋糕
表皮特別烤到焦香,入口濃郁柔軟,瞬間在嘴裡溶化😍

🍹Drinks
Apple’s Espresso +$24

Matcha Latte +$20

整體食物同服務都唔錯,一定會再回訪🥰
  • 美國香草麵包糠烤焗西班牙lberico豬鞍架配薯菜
  • HOMEMADE 巴斯克芝士蛋糕