2022-12-20 38 瀏覽
成日都過元朗,不過留係YOHO MALL嘅時間比較多,今次衝出YOHO MALL,行多幾步路,搵到呢間勁高質cafe - Sole Coffee。平日14:00嚟到,呢個時間過左lunch,環境比較清幽。想食個light lunch,叫左個素食avocado smash toast 🥑 🍞 ,加埋店員推介、打卡一流的tiramisu coffee ☕️ !Avocado toast有驚喜,牛油果味濃,麵包同牛油果中間有一層好香嘅牛油🧈!伴碟嘅沙律菜亦夠新鮮!小店店員寧舍親切,教我Tiramisu coffee 先飲一啖,搞勻再飲一啖,咁就試到唔同風味。呢杯野甜甜地,啱哂怕咖啡苦嘅sis!呢間小店絕對有下次,推介!👍🏻

平日14:00嚟到,呢個時間過左lunch,環境比較清幽。

伴碟嘅沙律菜亦夠新鮮!

呢間小店絕對有下次,推介!👍🏻