#christne開飯日記放假最中意搵間cafe 坐下食下野嘆返杯咖啡。今次就去左YOHO Mix度搵食🤭依間新開嘅pause it 係好多區都有分店,都好多好評架。Cafe係用純白木色嘅設計,睇落好簡潔。而且空間好大呀,所以去Hea下都幾舒服嘅,幾啱一個人靜靜地食個lunch, 都幾放鬆架🥰🥰🌟虎蝦靑醬扁意粉($108)佢嘅青醬好好味,有好香嘅香草味之餘又唔會太濃味。而且份量都好足。食晒已經好夠飽👍👍🌟牛肉煙肉漢堡(芥末蛋黄醬)配薯條($108)呢款burger同樣足料,佢嘅牛肉漢堡好厚身,咬落去都好Juicy🤭 如果濃味人,都可以自己再加少少pepper。個味就會更加之出。🌟西班牙鮮奶咖啡($42)話明要嚟嘆啡,呢個主角點可以少☺️我就叫咗杯西班牙鮮奶咖啡☕️。佢嘅咖啡底係比較nutty.咖啡味本身都幾香。加埋西班牙咖啡係用煉奶做底,但係都唔會太甜嘅,啱香港口味🍴PAUSE IT (元朗)📍元朗朗樂路1號元點L1 樓B120號舖
#christne開飯日記

🌟虎蝦靑醬扁意粉($108)

🌟牛肉煙肉漢堡(芥末蛋黄醬)配薯條($108)

🌟西班牙鮮奶咖啡($42)

🍴PAUSE IT (元朗)
📍元朗朗樂路1號元點L1 樓B120號舖