終於又黎元朗搵食啦👻呢間裝修得好靚🥹野食都好好食😍🐽Barva Brunchin $138超豐富既ADB🤤💕成日都好鍾意試下唔同餐廳既ADB 總係會有啲特別既🩵今次都唔例外 第一次見係跟bagel🥯仲可以加3蚊要藍莓或者墨西哥辣椒 不過我地就揀返原味😋食落去煙煙韌韌😛另外仲有香草薯粒🥔大啡菇🍄‍🟫蕃茄🍅炒蛋🍳牛油果🥑煙三文魚🍣沙律🥗同茄汁豆🤤會唔會太正‼️全部食材都好好食 好滿足😋最驚喜係個香草薯粒😳煎到好香 大啡菇食落都好juicy 一啲草青味都冇🫣炒蛋半熟 仲係好流心☺️牛油果足足有半個咁多 好正😍🐽Maple Syrup Croffle $38由於個ADB太大份既關係 我地嗌左個croffle食😋賣相好得🫣簡簡單單楓糖漿都好好食🥹甜甜地咁 而且個🧇好香脆😳下次要試下其他味啊!🐽Matcha Tonic $46超濃既抹茶味🍵tonic令到成杯野好清新 好fresh🌼
終於又黎元朗搵食啦👻呢間裝修得好靚🥹野食都好好食😍

🐽Barva Brunchin $138