2023-07-17 18 瀏覽
元朗超好味串燒-皊叄木😍元朗真係好多好嘢食😛最近我試咗新開無耐嘅皊叄木🪵佢嘅串燒同食物已經深深吸引住我☺️而且串燒款式多之餘,仲要全年免收加一添🤩勁抵食👍🏻今次食咗以下食物😝:❤️牛舌芯🧡薄牛肉杏鮑菇卷💛封門柳💚秘燒豬頸肉💙雞腎💜雞中翼連尖🤎雞心🖤蒜心🩶翠肉瓜🤍天婦羅軟殼蟹🩵焦糖生命多士🩷脆炸雞軟骨粒🧡燒鱈魚脆片💛粟米串燒種類好多,系列有牛、豬、雞、魚、蔬菜等等🤩串燒香噴噴,而且好juicy💦雞肉用上華味鳥🐔肉味鮮嫩,肉汁豐富💦除咗串燒,仲會有佐酒小食,我試咗燒鱈魚脆片、天婦羅軟殼蟹、同脆炸雞軟骨粒,炸得惹味😝送酒一流👍🏻另外有個陀地系列好搞笑🤣其中焦糖生命多士砌得好靚😍係燒過嘅上面加上蜜糖同砂糖🍯甜甜哋幾好味,香脆可口😛餐廳提供多款日本酒🍶、啤酒🍻亦有其他無酒精飲品🍹今次我同朋友分別飲咗富久長溫州蜜柑酒同suntory生啤🍺一邊飲酒一邊食串燒就啱晒😛蜜柑酒香濃蜜柑味🍊甜甜哋幾特別😚

今次食咗以下食物😝:
❤️牛舌芯