2023-04-14
影完婚紗相之後大解放!今次去咗我哋最鍾意嘅飯堂,校長燒肉!呢度除咗價廉物美,食物質素都有返咁上下!逢假期呢度都大排長龍🤣🤣🤣元朗校長燒肉佔地全層,座位好闊落!首先講吓食物先,真係冇誇張,過百款食物😍除咗好多烤肉款式之外,仲有刺身,海鮮,多款熟食😋飲品方面,除咗一般放題都會有嘅紙包同罐裝飲品,仲有梅酒同清酒任飲🍶養生嘅朋友仲有好多花茶選擇🍵食物當中,刺身選擇眾多,個人最鍾意食帶子刺身🤣🤣🤣烤肉放題有得食呢個刺身,真係不得了!質素都唔錯🍣烤肉方面,有靖魚同秋刀魚,仲有魷魚!有一個升級版本可以食到鮑魚,大蝦,扇貝等等嘅海鮮😱😱😱❤️真係抵食!而且全部食物都係自取,唔使驚落咗單好耐先到🤣🤣🤣🤣呢度仲有火鍋區,淨係燒肉怕熱氣嘅話,可以攞湯底,有提供唔同嘅菜同火鍋丸子👍🏻👍🏻👍🏻價廉物美,所以我先話呢度喺飯堂🤣🤣🤣❤️
價廉物美,所以我先話呢度喺飯堂🤣🤣🤣❤️