2022-06-19
同朋友慶祝生日,揀左間極多好評嘅西餐飲下嘢吹下水啦。環境大,服務態度都好好,一入到去就為我哋介紹嘢飲。餐前包揀左 Mango and tiger prawn salad $128芒果夠甜,虎蝦煎得香口,有牛油香同彈牙。 份量都相當慷慨。Beef nachos $148比想像中大碟, 熱辣辣nachos夠脆。就咁望唔係好覺有牛肉但係食落幾香牛肉味,佢有海量芝士牛油果醬同埋sour cream。 食完呢個已經覺得飽咗一半🤣seafood and lobster risotto $268好欣賞佢嘅海鑽蜆, 咬落超勁海水味, 佢啲海鮮全部都好新鮮,龍蝦唔會唔梅,口感爽彈。riostto米粒分明, 龍蝦汁濃,配合creamy口感,食唔停口😍pork knuckle $278一上枱嚇親, 底下有好多薯仔沙律配酸椰菜。 豬手夠脆身,肉就鹹嫩。 孫椰菜恰到好處中和返嗰種熱氣同油膩感。 不過最後食唔晒啲薯仔沙律,建議呢份三個人一齊shareMocktail 揀咗杯 tropical forest $68鍾意佢唔會太甜,青春涼爽嘅嘢飲非常適合呢排成日落雨嘅悶熱天氣。朋友杯ALC summer forzen
環境大,服務態度都好好,一入到去就為我哋介紹嘢飲。
餐前包
芒果夠甜,虎蝦煎得香口,有牛油香同彈牙。 份量都相當慷慨。
Beef nachos $148
pork knuckle $278
朋友杯ALC summer forzen就好薄荷🤣我自己鐘意mocktail多d