2022-04-26 769 瀏覽
難得晚市堂食開返,我同我朋友唔想食咁飽又諗唔到食咩,所以就提議黎呢度 因為都比較多選擇同埋有小食類嘅餐廳😆我地係阪神度叫左兩樣食物😋係兩個人share都夠晒飽肚嘅呢個係大阪章魚燒🐙 $48首先係即整所以都夠熱🔥,然後份量都算多,因為夠厚🫓。醬汁係個靈魂,佢嘅醬汁都夠晒多,唔會食食下有一忽冇味😌呢個係蜜糖芥末薯條🍯🍟 $35醬料同薯條份量多,而且加埋沙律醬更加好味,薯條唔會太脆太淋,同埋算係比一般薯條稍微粗少少嘅!呢個係肉桂蘋果格仔餅🍎🧇$32先講出面個餅🧇,一開始望落以為佢係脆嘅,點知食落係軟淋淋,都少煙韌嘅口感🤏🏻而且餅皮都厚身。到個餡🍎啦,係似麥記蘋果批嘅味,不過就比較甜左d,個醬同蘋果都好多,不過個人覺得呢個配搭少少唔夾,可能因為個餡太甜🙈

我地係阪神度叫左兩樣食物😋係兩個人share都夠晒飽肚嘅

章魚大阪燒
呢個係大阪章魚燒🐙 $48

蜜糖芥末薯條
呢個係蜜糖芥末薯條🍯🍟 $35

肉桂蘋果格仔餅

呢個係肉桂蘋果格仔餅🍎🧇$32
而且餅皮都厚身。
章魚大阪燒
蜜糖芥末薯條