2021-11-22
今次試fusion菜,Sa妹每次經過都想試,皆因佢Menu上的菜式感覺幾多元化,有泊爾菜、印度菜、土耳其菜等等。2人套餐👫($468/two)🥣 餐湯:南瓜湯🎃 幾濃稠,味道不錯🥗 沙律:烤雞牛油果 🐔🥑黎到個陣驚訝到Sa妹,我以為尼兜系小菜,因為真係好大兜好足料,D雞真係一舊舊雞件而且好多舊,作為食貨嘅Sa妹表示嘉許!🤩🥙小菜:咖喱葉炒蜆D蜆幾大隻,味道好奇特,我以為系辣嘅點知食到咕嚕肉醬汁嘅味道,酸酸甜甜咁,同我想像中嘅咖喱葉炒蜆有D出入 LOL🍛主菜:黑松露帶子燴飯 & 尼泊爾咖喱雞其實食完前面D沙律同小菜已經飽左6成,佢兜尼泊爾咖喱雞個Naan仲要咁大兜,真係好Crazy Lol 不過佢咖喱味不算太重而且不辣 味道帶點番茄嘅酸同香料嘅香 勝在配Naan 不錯。黑松露帶子燴飯亦幾出色,飯入面嘅菇🍄令味道更香濃。雖然佢鋪面系細左D,不過感覺幾Chill而且入面裝潢都幾有尼泊爾風情,幾適合幾個朋友黎撐臺腳👭👫👬推介指數:⭐️⭐️⭐️⭐️💫(總分為5⭐️,💫為半粒⭐️)
2人套餐👫($468/two)
🥣 餐湯:南瓜湯🎃
幾濃稠,味道不錯
🥗 沙律:烤雞牛油果 🐔🥑
🥙小菜:咖喱葉炒蜆
🍛主菜:黑松露帶子燴飯 & 尼泊爾咖喱雞
推介指數:⭐️⭐️⭐️⭐️💫
(總分為5⭐️,💫為半粒⭐️)