2021-06-21
元朗鳳攸南街既餐廳日新月異 呢間前幾日仲係Aldou 幾日後就更名仲火箭裝修變埋樣😮 路過餓餓地就入去食個下午茶啦~環境 空間感相對好過之前既 餐廳有收納籃放袋子 但我帶住湯圓安排2人對坐位 又拎住盒速遞 都要開口問先肯俾個籃 而當時店只有門口一枱人 再細心貼心點感覺會更好😉食物 蘑菇湯好飲既 湯圓飲晒囉😅 主食就普通 班尼迪蛋 蛋汁太稀 巴馬火腿就好食既 飲品既香蕉Smoothie 亦足料清新 店子整個CP普通啦 但打卡位都多同靚既 索價中上但又較附近商場平啲啲 可以一去既😜✅同一條路仲有不少元朗名物 e.g. 爽爽麵店// 發記// 新是你的 總有一單岩你口味既🙌📍INN- I’m Not Nothing元朗鳳攸南街9號好順利大廈地下60號舖交通:西鐵元朗站K出口步行約10分鐘(形點1期地下過馬路向One Third方向)附近順遊推薦:形點1期#食在元朗 #INN #元朗好去處 #雞地#親子假日好去處 #親子blogger #hkfoodie
📍INN- I’m Not Nothing
元朗鳳攸南街9號好順利大廈地下60號舖
交通:西鐵元朗站K出口步行約10分鐘
(形點1期地下過馬路向One Third方向)
附近順遊推薦:
形點1期