🍸cocktail🍹💁🏻‍♀️凡直燒酎 Chu-Hi!由日本燒酎,檸檬片,海鹽,梳打水調製而成,好清新解渴,酒精味唔算濃,易入口,岩女仔💁🏼‍♀️梅申 梅酒梳打 100ml 打卡able😍🫣, 梅味重,飲落冰涼透心每個set dinner 配有餐湯,主菜及有加配優惠同朋友叫左2個set 蕃茄忌廉湯,少少酸幾開胃,另一個湯升級至干邑龍蝦湯(+$38),裡面有一隻龍蝦肉,龍蝦湯味道濃郁,好味🤤,如需升級至酥皮湯,可額外加$38 主菜點了2款1️⃣加勒比式香料烤鮮魚,大大條上碟,配有自家製泰式辣汁,點魚可以提升鮮味,食落外皮烤得好香脆,裡面的肉細滑,軟軟的,食左一半,發現魚頭位置有蕃茄粒,洋蔥🧅粒醃係裡面,這可提升魚的鮮味,伴碟有薯條,炸得好香脆跟餐加配香煎法國鵝肝多士 (+$78) 佢既多士做得好好,唔會厚實又硬,薄得黎中間軟身,同鵝肝一起吃,真係perfect match,鵝肝煎得好香脆,入口即溶,配搭沙律菜🥗,成件事即刻健康左😊2️⃣烤羊扒配迷迭香紅酒燒汁 $198 Lamb chop 有3枝,肥瘦均勻,我覺得偏肥少少,但都幾香,唔會好重羶味,配有意大利粉,仲係 Al dente,不過都偏硬身左少
🍸cocktail🍹
💁🏻‍♀️凡直燒酎 Chu-Hi!
💁🏼‍♀️梅申 梅酒梳打 100ml
打卡able😍🫣, 梅味重,飲落冰涼透心

每個set dinner 配有餐湯,主菜及有加配優惠
同朋友叫左2個set
主菜點了2款
跟餐加配香煎法國鵝肝多士 (+$78)
2️⃣烤羊扒配迷迭香紅酒燒汁 $198
Lamb chop 有3枝,肥瘦均勻,我覺得偏肥少少,但都幾香,唔會好重羶味,配有意大利粉,仲係 Al dente,不過都偏硬身左少少🤏,個忌廉汁幾清淡
整體來講,係值得再訪同家人分享滋味,食材新鮮,又唔收加一服務費
2023-06-29
  • 鵝肝多士