2023-03-10 726 瀏覽
好耐冇嚟過元朗啦😆今次過嚟元朗竟然係食一間好高質嘅日本菜☺️我唔係好熟元朗區,不過佢都算容易搵!而且餐廳環境都算闊落乾淨👍🏻😆嗰日過嚟都算多客人所以記得要預約!!Omakase唔係度度都咁好食! 今次喺呢間餐廳試吓 試咗好幾款唔同嘅菜式,全部都好好食😋賣相都幾精緻~平政魚好新鮮亦都好肥美!赤貝口感好好👍🏻亦都一樣新鮮,價錢仲要唔算太貴,呢個幾值得推介!平時我比較少食池魚,但佢哋呢度嘅池魚做得好好👍🏻你睇個賣相就知!同埋所有餸菜都睇得出師傅嘅用心同埋刀工!最好食嘅係中拖羅,比其他舖頭更加新鮮,而且店員都會細心講解,用餐體驗唔錯🤭林尾要食返個芝士雪糕嘅甜品做終結,如果下次經過元朗都可以專程嚟試吓!