話說之前成日都見到間外賣店做漢堡包,一路想試,但係想試時已見唔到了,剛剛經過元朗,竟然見到開咗間漢堡包小店個名都差唔多,就入嚟試吓啦今次我哋叫咗一個手打牛肉漢堡,令一個叫咗豚肉漢堡,食漢堡就梗係要配返個薯條,所以兩個都叫咗套餐,由於相冇咁多罪惡感,所以叫咗個冷泡茶估唔到都幾大支,白桃同桂花味都唔錯,好清新估唔到好快就上菜,呢一個係手撕豬肉煎蛋漢堡,豬肉嘅份量非常之多有圖有真相,豬肉多到成碗飯咁,非常足料,加上酸酸甜甜嘅醬汁好開胃,仲有一隻流心蛋好食洋蔥圈嘅份量都非常之足夠,雖然價錢唔係好平,不過佢真係俾到相同嘅份量同質素你,絕對唔係Hea另一個叫咗馬森至尊,勁誇張,勁多料,有煙肉腸仔手打牛肉雞蛋,蕃茄,洋蔥生菜,每一個配料醃料剛剛好唔會太過鹹,尤其是欣賞手打牛肉,好有牛肉味,加上有肉汁,非常之高質👍🏻👍🏻喺元朗,估唔到有間咁有心做嘅漢堡包店,依間小店可以媲美港島區轉埋漢堡嘅小店,雖然佢價錢唔算係非常優惠,唔知道小店會唔會諗一諗減少小小料既份量之後價錢再優惠少少呢?希望依間小店做得住,因為佢真係非常之高質素下次會試埋其他手打牛肉系列,同埋海鮮同雞漢堡,睇得出二間小店係有心機做,唔係Hea

今次我哋叫咗一個手打牛肉漢堡,令一個叫咗豚肉

估唔到都幾大支,白桃同桂花味都唔錯,好清新

下次會試埋其他手打牛肉系列,同埋海鮮同雞漢堡,睇得出二間小店係有心機做,唔係Hea Hea的

• 馬森至尊漢堡