2023-05-16
元朗手打漢堡店唔多,今日介紹呢間MASAM大家真係要試,好食之餘仲要有酒牌,大家可以食住薯條飲啤酒唔使特登去中環,位置喺鐘聲籃球場後邊,安娜餐廳隔離好多唔同選擇,唔係剩係得漢堡包,仲有熱狗意粉,全部嘢都可以轉套餐,仲要唔係得薯條汽水,你想冇咁熱氣轉沙律都得,飲品可以揀咖啡熱柚子都有,都幾抵食店內環境幾舒服,一早黎太多人先來試佢嘅招牌馬森至尊,不得了,非常之多料,有德國腸,煙肉,手打漢堡,蕃茄生菜,大大塊煎蛋一開始有諗過用刀叉食,太大份,但都係唔好,用力壓落去,可揸住食,咁樣先正,值得一題餐廳好細心已預備手套,手打牛肉非常Juice,雞蛋我唔知佢落咗幾多隻好大塊厚身,仲要有蛋香另一個叫左黑松露啡菇牛堡拼沙律,啡菇好正,爆汁的,面頭仲要鋪上厚厚芝士冇得頂加埋黑松露醬香味撲鼻而來另外想講佢哋啲沙律菜,非常新鮮爽口,如果兩個人可以好似我咁一個食沙律一個食薯條佢哋真係好心機製作,大家快啲嚟試
店內環境幾舒服,一早黎太多人
佢哋真係好心機製作,大家快啲嚟試