2024-01-21 28 瀏覽
今日睇戲前去元朗搵下食先,見到有一間裝修好清新又文青的Cafe,裝修以米色及簡潔明亮的白色為主配上大玻璃窗透光度十足,有種好舒服好享受的感覺 試下做偽文青先✨All Day Breakfast 沙律菜 串茄 煙三文魚 焦糖香蕉 蘋果豬肉腸 牛角包窩夫 明治牛乳炒蛋 芝麻豆腐 熱情果等…材料真係非常豐富✨自家辣蕃茄醬炙燒蟹肉闊蛋麵配柚子醋沙律蟹肉厚有口感 酸甜辣味岩岩好 唔會好辣配合闊蛋麵,煙靱又有咬口蕃茄醬汁夠濃,啖啖蟹肉,非常之夾✨Dirty牛奶與咖啡的層次明顯,入口是香濃的咖啡味,然後飲到最後才感覺到牛奶味✨Chocolate 朱古力味濃,牛奶感重,飲落絲滑#hkfoodie #hkfood #hkfoodblogger #hkbaby #hkgirl #hkkids #foodie #blogger #香港美食 #高質cafe #元朗美食#cafe #清新小店

✨All Day Breakfast

配合闊蛋麵,煙靱又有咬口
蕃茄醬汁夠濃,啖啖蟹肉,非常之夾

✨Dirty
✨Chocolate
朱古力味濃,牛奶感重,飲落絲滑

• Full Breakfast
  • Dirty