2024-07-27 421 瀏覽
我地叫左Premium Dinner Set $768,同埋加左$58試埋個甜品-薯仔(意大利芝士蛋糕)Stone Fruit Salad (巴馬火腿、無花果、葡萄、蜜桃、車厘子) 食落去好fresh,而且連埋火腿一齊食,個味道好夾🥰又冇咁dry煙燻三文魚(北非小米、毛豆、青蘋果),一上黎就充滿儀式感😍北非小米個口感好似藜麥,將所有野夾埋一齊,口感豐富蘑菇湯加蒜蓉包,個蘑菇湯超級香😋😋😋勁想飲多碗😂😂白汁海鮮釀蟹蓋意大利麵,啲海鮮塞滿咗個蟹蓋,而且係大大粒嘅八爪魚🐙中而且啲白汁唔會話好膩,同埋好掛汁👍🏼香煎大蝦拼牛柳,大蝦煎到好香,而且新鮮👍🏼唔霉肉👍🏼我哋叫咗五成熟,肉質好嫩,牛味濃心太軟配雪糕,心太軟朱古力味好濃,襯埋個雪糕好好食😋薯仔(意大利芝士蛋糕),見到張相就俾佢吸引住,所以就加咗錢食😂😂😂出面係朱古力脆皮,咖啡味唔重,但好香芝士味🥰可以值得一試

蘑菇湯加蒜蓉包,個蘑菇湯超級香😋😋😋勁想飲多碗😂😂

心太軟配雪糕,心太軟朱古力味好濃,襯埋個雪糕好好食😋