來自菲律賓嘅薯條專門店”Potato Corner”,全球有好多間分店,最近喺元朗Yoho Plus地下開咗分店嗰日去到排我地前面有4張單,不過等一陣就有,店員手腳快👍🏻分4個size杯裝發售; 有薯條、薯粒、哈哈笑薯餅、炸番薯條、炸薯圈共5款。口味有芝士味、酸忌廉洋蔥味、燒烤味、辣燒烤味、粟米味、松露味共6款。外籍家庭傭工同學生有優惠👍🏻所有調味粉都係由菲律賓直接進口,味道正宗,正!睇住店員倒調味粉落個圓筒度再shake shake撈勻,炸薯條外面黐滿晒粉,點會唔好味全部即叫即炸,熱辣辣卜卜脆,邪惡到一個點除非你真係好抗拒食炸嘢啦,否則只會食到停唔到口😂我地揀咗炸薯圈同薯條配燒烤味+芝士味,超香呀,芝士味都好重!哈哈笑薯餅見到都開心!入口真係有薯味唔會好似食舊粉咁,食到舔舔脷😋揀咗配辣燒烤味,一入口都仲未覺辣,之後係慢慢咁辣出嚟,爽!!朋友仔仔大讚,好味指數100店員仲話嚟緊10月4號中環街市分店會有開業活動呀~🎉🎉

嗰日去到排我地前面有4張單,不過等一陣就有,店員手腳快👍🏻

外籍家庭傭工同學生有優惠👍🏻

全部即叫即炸,熱辣辣卜卜脆,邪惡到一個點

店員仲話嚟緊10月4號中環街市分店會有開業活動呀~🎉🎉