有日經過元朗搵下食咩就搵到呢間cafe仔。間店都幾難搵,加上附近d店都好似關晒門定係執晒所以附近都幾冷清。但就係因為咁所以環境好寧靜,而且cafe既最重要既一點就係夠好坐,咁呢一點佢贏晒!講番食物先,今次就叫左個waffle同螺絲粉。意粉就不過不失啦,話超級好味又好難既始終材料簡單而普及,但係都係偏向好食既,個粉唔會煮到好硬,而個汁岩岩好,唔太多(我個人唔鐘意多汁)。Waffle呢就夠晒脆,加上D醬唔會太多,所以唔會太膩。奈何我自己就唔係好鐘意食CREAM,所以係呢度就扣番少少分數,但係價錢都幾平,$46蚊,好多時你去D大型少少既CAFE分分鐘都上$70,而且佢味道唔輸蝕所以我就覺得CP價爆分
煙肉螺絲粉
招牌咸牛油焦糖窩夫