2018-08-03
自從佢好耐之前煮雜錦餃子比我時,煮到好多隻啲皮都穿哂,我真係負面到好耐無去幫襯🤭以前既我都食開雜錦餃子加豬扒,配支裝忌廉(我的最愛😍)但因為想避開我唔想要既青椒餃同香菜餃😂,我放棄左雜錦啦🥟🥟 今晚揀左A餐💰HKD39轉左做麻辣,變左麻辣湯原味豬扒米線,另加$3可以三隻餃子/雲吞,我揀左三隻南瓜餃子(又係最愛😝)呢個餐真係好抵食,加$3有多三隻餃子🥟🥟🥟🤤 當然,飲品我都係揀左支裝忌廉啦,係味好麻甩婆可能啲餃子真係太薄,佢三隻🥟中都有一隻又整穿左🤭都唔算好爛既,可能係我本身中意食南瓜,對我黎講係好好食!另外,佢個炸豬扒又係必食之選既,但係美中不足之處,就係只要跟餐咁叫佢,就永遠無得另上,除非係叫小食單點😢浸係湯度好快就淋哂呀!但我每次都仲係會叫來食🤭(唔捨得放棄)如果食餃子但對湯好有要求既人,呢度係會令你失望,因為佢并沒有出面果啲老火湯豬骨湯做湯底比你,只會係煮完餃子果啲清湯咁。愛辣既人最好都係加返麻辣酸辣之類,否則口味偏淡,因此佢都有醋、辣椒醬提供比客人隨意添加👍🏻👍🏻餃子同麵餐既價錢係好實惠,只係單點既小食有啲啲貴,但都值得一試,尤其係酥炸鯪魚球,成日都見到好多人點架🌝👍🏻👍🏻👍🏻
今晚揀左A餐💰HKD39
餃子同麵餐既價錢係好實惠,只係單點既小食有啲啲貴,但都值得一試,尤其係酥炸鯪魚球,成日都見到好多人點架🌝👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻