2020-12-12 76 瀏覽
以為行過YOHO成日吾知食乜好,而且太大要搵間岩心水既餐廳都有排你行,依加有位於YOHO1期2樓既food court “Foodeli” 就吾驚啦!入面有好多吾同國家既特色小食選擇,座位都好多阪神🐙章魚大阪燒 $45係香港食大阪燒真係好考廚房手工,今次真係食到日本既味道,章魚足料就不再講,醬料既搭配真係好夠味,整體又不會太粉,推介!🍟黑松露蛋黃醬薯條 $32薯條配黑松露本身好似有啲唔夾,不過食落又幾好味,再加上有蛋黃醬既調味,令到整體味道都唔錯!最緊要醬料夠晒每一條薯條都點到!🦪招牌焗蠔 $38焗蠔係十分推介,一上碟就有濃厚既香味撲鼻,多蒜蓉更加帶出左蠔既鮮味,仲要一啲郁唔腥,加上小小辣令你食落有多重既享受!鮮甜花甲粉 $58一開始一個錫箔紙上菜,估唔到打開有驚喜,焗到入晒味既粉絲,加上辣汁蒜蓉汁,仲有好多花甲,配合既味道簡直意想不到,不過愈食會愈辣但係又愈食愈有感覺,怕辣既朋友記得準備飲品!

入面有好多吾同國家既特色小食選擇,座位都好多

阪神
🐙章魚大阪燒 $45