2020-03-24
元朗yoho mall 既green waffle 同個fd 約左行街!咁啱我心思思想食waffle🤤見佢午餐餐牌啲價錢都幾合理,一個煮食再加一個窩夫同嘢飲😻🥰呢啲時勢! 衛生非常緊要,一坐低佢哋就比消毒酒精我哋搓手!👌🏻另外仲俾咗個信封我哋方便我哋放口罩真係非常細心有兩樣心水嘅食物想食就同朋友開心share😍前菜可以揀沙律或者揀餐湯,我哋兩個都係揀咗餐湯!佢今日嘅餐湯係忌廉蘑菇湯!好大碗有好濃郁嘅飯前開胃湯!🎈A香草🌿雜菜迷你薯粒鑊仔($75)真係成個迷你小煎pan!!! 完全係美國小風情🇺🇸!!薯仔四面都香脆!仲有燈籠椒,上面嘅半熟蛋,你撈埋啲蛋漿落去食100分!! 當然唔止薯仔咁簡單啦仲有其他蔬菜撈埋🥬!例如洋蔥🧅所以成件事係有機會飽過嚟食飯嘅!哈哈😄好惹味🎈B煙三文魚忌廉扁意粉($85)厚肉煙三文魚🐟,多汁忌廉意粉!意粉嘅份量都唔細㗎!意粉軟硬適中,而且好香嘅忌廉汁味!仲有啲雜菇!好味道我就叫咗一杯美式咖啡☕️!唔加糖唔加奶嘅美式咖啡可以飲得出咖啡嘅完美! 咖啡味都幾香!重頭戲就係佢哋嘅窩夫啦!🧇🧇你會見到店員立即做即整!👌🏻上枱熱辣辣嘅窩夫外脆內軟,上面仲有一大篤cream🤤🤤
同個fd 約左行街!咁啱我心思思想食waffle🤤
見佢午餐餐牌啲價錢都幾合理,一個煮食再加一個窩夫同嘢飲😻🥰
有兩樣心水嘅食物想食就同朋友開心share😍
🎈A香草🌿雜菜迷你薯粒鑊仔($75)
真係成個迷你小煎pan!!!
🎈B煙三文魚忌廉扁意粉($85)
厚肉煙三文魚🐟,多汁忌廉意粉!意粉嘅份量都唔細㗎!
意粉軟硬適中,而且好香嘅忌廉汁味!
仲有啲雜菇!好味道
重頭戲就係佢哋嘅窩夫啦!🧇🧇
你會見到店員立即做即整!👌🏻
上枱熱辣辣嘅窩夫外脆內軟,上面仲有一大篤cream🤤🤤🤤切落去嘅時候窩夫🧇聲音清脆!但唔會好乾,入邊仲係軟綿綿嘅!果然係以窩夫出名嘅餐廳🤤🤩🤩😍😍