餐廳: 元気寿司 (港晶中心)
資訊:

收工去左食飯、同事要食壽司、唸五到邊間、就決定元氣啦、因為品質有保證、味道、新鮮度都係上盛架起碼五會中伏先🫢首先叫左碗熱野打下底😆、每次都會叫、滑蛋海鮮味十足、原隻扇貝蝦、啖啖海鮮肉😆魚皮鬆脆可口、每咬一啖都會咔咔聲、加埋7味粉、每到魚皮升華🫣黑松露帶子,只係食到佢個帶子架鮮美、厚實、食五到有黑松露😅必叫、入口即溶、油而不膩!海膽鮮味濃郁、沒有腥味同埋有creammy口感、次次都會叫黎食😆開心果出眾、旦我就略嫌沒有果仁粒在裏面、不過食落都比較creammy 😆其他都ok架、不過冇咩特別啦😆
起碼五會中伏先🫢

蟹肉蟹膏茶碗蒸

炸三文魚皮

炙燒黑松露帆立貝壽司

黑松露帶子,只係食到佢個帶子架鮮美、厚實、食五到有黑松露😅

左口魚裙邊

必叫、入口即溶、油而不膩!

海膽壽司

濃厚生朱古力 – 開心果味

其他都ok架、不過冇咩特別啦😆
蟹肉蟹膏茶碗蒸
炸三文魚皮