Me time 時間又到啦!突然好想食壽司,就諗起元氣壽司,勝在一碟一件,可以隨自己喜好去選擇😙剛巧又有限定食物,今次點嘅數量比較多😂大🈵️足!^現場好多都係自己一位食客光顧^🍣鰻魚奄列$17上層選用蛋黃醬,用玉子夾鰻魚,賣相真的似奄列🤭🍣活.赤貝2點$30赤貝質素不錯,大大塊、爽口鮮甜🍣藁燒鰤魚配醬油脆蒜$15沒有腥味,加上脆蒜,口感微辣🍣花之戀$23必食之一,本身鍾意加上沙律醬壽司🍣脆蒜燒三文魚$15三文魚經燒烤,帶點魚油,口感極佳🍣炸蝦卷$24飽肚之選😂🍮麻薯今川燒吉士味$17日本直送新口味,微熱上枱,好煙韌嘅麻薯皮,勁多吉士醬,好味道🍰脆脆焦糖芝士蛋糕$22日本直送新口味,上層焦糖不淋身好脆配埋芝士蛋糕,味道正元氣壽司📍銅鑼灣告士打道311號皇室堡地庫B7-B9 號舖•♡•♡•♡•♡•♡•♡•♡•♡ •♡•♡•♡•♡•#飲食日誌 #識飲識食 #我的美食日記 #foodie #food #foodpic #foodphoto #yum #yummy #delicious #tasty #相機食先 #手機食先 #hkfood #香港美食 #美食 #hkig #ighk #銅鑼灣 #元

^現場好多都係自己一位食客光顧^

🍣鰻魚奄列$17
上層選用蛋黃醬,用玉子夾鰻魚,賣相真的似奄列🤭

🍣活.赤貝2點$30
赤貝質素不錯,大大塊、爽口鮮甜

🍣藁燒鰤魚配醬油脆蒜$15
沒有腥味,加上脆蒜,口感微辣

🍣花之戀$23
必食之一,本身鍾意加上沙律醬壽司

🍣脆蒜燒三文魚$15
三文魚經燒烤,帶點魚油,口感極佳

🍣炸蝦卷$24
飽肚之選😂

🍮麻薯今川燒吉士味$17

🍰脆脆焦糖芝士蛋糕$22
日本直送新口味,上層焦糖不淋身好脆配埋芝士蛋糕,味道正

元氣壽司
📍銅鑼灣告士打道311號皇室堡地庫B7-B9 號舖