2024-09-14 229 瀏覽
呢排比較想食韓國野,前排食完韓式牛肉粉絲湯,今日就去左食烤雞pizza😂呢間主打韓式烤雞店可以話係元祖級😆係早期開係香港既烤雞餐廳,不過呢日假日夜晚去食,都仲依然好多人幫趁🤫個人鍾意佢地方夠闊落,可以讓慢慢坐之餘,佢既烤雞pizza小食又真係幾有質素,味道吾錯既😇.👁‍🗨DIY special set menu (7.5/10)💲388.➰ 叫左個烤雞配pizza 既set menu,感覺都幾抵,同埋岩哂呢啲有選擇困難症既人,因為每樣主食只需三選一🫣烤雞就揀左吾辣既果味醬油蒜香烤雞,落單果時仲可以選擇要有骨定冇骨,懶得剝骨既我地,見倒有冇骨既選項,就即揀左,方便食好多😂佢既果味醬油都幾濃味,食落帶點甜甜地,一啲都吾咸,啖啖肉得離仲保持倒juicy既質素☺️pizza 就叫左芝加哥🤓佢係由五種吾同既芝士去整成既,雖然有咁多芝士,但係一啲都吾膩,韓式pizza 餅式同平時食開既好吾同,比較鬆脆😍.🔛 整體評分(7.5/10)

🔛 整體評分(7.5/10)
  • 果味蒜香烤雞