2024-08-18 483 瀏覽
今次係K11搵食,見到有間新餐廳原來係前身係大角咀,而家係尖沙咀重開嘅Lost Stars係門口見到已經覺得餐廳好有feel係種Jazz & Blues 嘅vibe行到入去見到有live band stage,食住野聽住音樂一定好chill,但餐廳要weekend先有live band performance,今日平日就無表演睇了。餐牌上都係大聚西餐嘅選擇,set dinner性價比唔錯,有湯、牛扒、仲跟杯紅酒🍷都係200幾蚊。先上係跟餐嘅南瓜湯,南瓜味香濃突出,甜甜地係正常水平嘅發揮。另外叫咗個黑松露醬薯條,份量好多,擺到滿一滿,係黑松露醬上人有芝士粉,推介愛薯條之人要叫牛扒叫咗5成,煎得岩岩好無過龍,有肉香,夠軟冧又保持到口感,配埋南瓜同蕃薯感覺健康好多。另外試咗餐廳嘅自家手工啤,味道香濃唔會偏酸,鍾意手工啤嘅朋友仔都不妨一試~
今次係K11搵食,見到有間新餐廳
原來係前身係大角咀,而家係尖沙咀重開嘅Lost Stars

係門口見到已經覺得餐廳好有feel
係種Jazz & Blues 嘅vibe