2018-12-29 538 瀏覽
呢間都係一間bookmark咗好耐嘅甜品店適逢朋友生日,我哋又咁啱冇買蛋糕,就諗住去食甜品賀一賀佢 九點零鐘去到,餐廳4成滿左右,大概啲人喺度食埋晚餐連甜品。餐牌主要係甜品為主,亦有唔少飲品,幾款小食。 餐廳設最低消費,每枱只需要每人叫一個item及當中只要有一個係甜品 就ok都非常合理!甜品好多選擇,好靚好多都係充滿藝術風格我哋叫咗兩個甜品,師傅好認真咁整,而且都算整得好快每樣嘢都落足心思,仲喺甜品上面幫我地寫上生日字句我哋揀嘅甜品波波顏色可以揀藍色同或埋紫色,我哋揀咗藍色,因為師傅話藍色影相比較靚 個甜品一到真係心心眼整得超級靚唔捨得食! 扑碎個波波,下面係乳酪蛋糕加益力多沙冰,再配上綠茶雪糕 我覺得一般買相好靚嘅甜品,味道都會麻麻但係呢度真係出奇地好食配搭得非常好另外仲叫咗個Sakura嘅甜品🌸主要成分係朱古力蛋糕配上脆脆,仲有jelly!層次好豐富,味道真係唔錯好味!百幾蚊一個甜品真係完全唔貴! 因為真係要花功夫整先整得咁靚 而且仲係意想不到地好食打卡影相一流
呢間都係一間bookmark咗好耐嘅甜品
適逢朋友生日,我哋又咁啱冇買蛋糕,就諗住去食甜品賀一賀佢
九點零鐘去到,餐廳4成滿左右,大概啲人喺度食埋晚餐連甜品
都非常合理!
甜品好多選擇,好靚
好多都係充滿藝術風格
我哋叫咗兩個甜品,師傅好認真咁整,而且都算整得好快
每樣嘢都落足心思,仲喺甜品上面幫我地寫上生日字句

我哋揀嘅甜品波波顏色可以揀藍色同
或埋紫色,我哋揀咗藍色,因為師傅話藍色影相比較靚
甜品一到真係心心眼
我覺得一般買相好靚嘅甜品,味道都會麻麻
但係呢度真係出奇地好食
配搭得非常好