話說🐥前幾日先第一次去airside成個商場都主打木系,都幾靚,幾舒服🥰我地仲係果到一間好藝術既餐廳食左個dinner,十分推薦比大家🙌🏻 🍕櫻花蝦香蔥玉子鰻魚簿餅玉子同鰻魚好嫩滑,鰻魚味好突出,配上脆口既扁簿餅,口感好豐富呢個好好食!必叫!💫💫💫 🍛香煎法式鵝肝大啡菇無花果意大利飯鵝肝輕輕煎過,所以邊邊脆脆地,食落更香而甜甜既無花果就可以解膩意大利飯生熟度啱啱好👍🏻整體都唔錯 🐖杜洛克黑毛豬鞍扒伴炒野菜,香草烤新薯豬鞍扒厚實得黎算幾嫩👍🏻一啲都唔乾唔柴好簡單既調味,食出最濃郁既豬味🐽另外,睇得出配菜都好花心思,好豐富,有粟米仔,薯仔等配菜。菠蘿更係有燒過,超甜超juicy🥰 🍓新鮮士多啤梨配橙花奶凍入口好重花香味🌸食落士多啤梨酸酸甜甜,加上奶凍,幾好食 _________________________ 總結: 環境真係好有藝術氣息🎨空間感好大,而且食物好食,價錢合理,推薦🥰 環境:🐥🐥🐥🐥🐥/5服務態度:🐥🐥🐥🐥🐥/5 食物質素:🐥🐥🐥🐥🐣/5 性價比:🐥🐥🐥🐥🐣/5推介指數 :🐥🐥🐥🐥🐣/5
話說🐥前幾日先第一次去airside

🍕櫻花蝦香蔥玉子鰻魚簿餅
呢個好好食!必叫!💫💫💫

🍛香煎法式鵝肝大啡菇無花果意大利飯
鵝肝輕輕煎過,所以邊邊脆脆地,食落更香
而甜甜既無花果就可以解膩
意大利飯生熟度啱啱好👍🏻
整體都唔錯

🐖杜洛克黑毛豬鞍扒伴炒野菜,香草烤新薯
豬鞍扒厚實得黎算幾嫩👍🏻一啲都唔乾唔柴
好簡單既調味,食出最濃郁既豬味🐽

🍓新鮮士多啤梨配橙花奶凍
入口好重花香味🌸食落士多啤梨酸酸甜甜,加上奶凍,幾好食

_________________________

環境:🐥🐥🐥🐥🐥/5