2017-11-12 130 瀏覽
今日下晝約咗人喺上水交收,見有啲時間就近近地喺火車站附近食✌呢間歐意餐廳喺火車站行2分鐘就到,十分方便👍😊質素都冇得彈意式番茄燴豬扒飯🍅大胃王就要留意啦,呢個飯係有兩塊豬扒,仲要好大塊,而且都好軟稔稔,一啲都唔‘鞋‘😱未食已經流晒口水👅加埋蕃茄汁,非常開胃👍最後我一粒飯都無剩返😂差啲碟都食埋😂留意唔係焗飯黎,冇咁熱氣😍紅豆冰🍹午餐套餐配埋,但要加返小小差價嫁!好大杯!好正!好正!好正!重要事要説三次,從圖中可見,係超大杯,而且勁大粒豆😭好好飮,而且味道適中,不會太甜❤甜蝦鮮蜆墨魚汁意大利飯🍤🐙甜蝦用左煎炒嘅方式去整,唔止甜味,仲好香呀😍蜆肉亦好鮮甜😍咪睇佢呢個飯烏卒卒,睇唔出有咩,其實暗藏左極多蜆肉😍海鮮控表示超驚喜😍意大利飯軟硬程度適中👍墨魚汁調味亦好好,perfect match呀👍阿華田🍵同熱咖啡☕都係午餐飯配埋的👍同坊間的差不多,不過阿華田落嘅粉比較多,好香。有兒時媽咪沖俾我飲個種感覺😍熱咖啡好香,而且飲完好醒神呀😍岩曬我溫書😍芝士蕃茄焗魚柳飯🍅🐟係我地呢兩個大食怪特登嗌多個餐黎試😂😂雖然最後食唔曬,外賣返屋企做下午茶🙈蕃茄味好重,酸酸甜甜,超開胃,仲有啲真蕃茄係到一齊焗,好正

意式番茄燴豬扒飯
甜蝦鮮蜆墨魚汁意大利飯
阿華田
芝士蕃茄焗魚柳飯
芝士蕃茄焗魚柳飯🍅🐟係我地呢兩個大食怪特登嗌多個餐黎試😂😂雖然最後食唔曬,外賣返屋企做下午茶🙈蕃茄味好重,酸酸甜甜,超開胃,仲有啲真蕃茄係到一齊焗,好正,好多汁😍魚柳好滑😜芝士撈埋一齊,超香😍食到超飽😍

總括而言,呢間餐廳CP值十分高❤,而且佢份量亦很多👍可以話係大件夾抵食!!搞到平時食量大嘅朋友都食唔晒😂但埋單都係百靚蚊咋!好抵呀!
2017-11-11
3 分鐘 (堂食)
意式番茄燴豬扒飯
甜蝦鮮蜆墨魚汁意大利飯