2022-08-21 2875 瀏覽
Holiday Inn嘅Walter Bistro半自助餐,性價比高,平靚正🤩而且餐廳職員服務態度一流,主廚仲出黎講解今晚嘅菜單,抵讚👍自助餐種類非常之多,刺身海鮮凍盤熱食甜品應有盡有😝😝前菜仲有巴馬火腿、不同的品種的芝士,非常吸引!😝沙律🥗都很有誠意,選擇非常之多,味道都很好。有醃蘿蔔、凍蟹、牛油果、南瓜蓉、螺頭、木耳、紅菜頭、凍蝦、沙律菜等,配料有麵包粒、蜜糖芥茉漿、橄欖油等。生蠔和刺身也十分新鮮~ 😛即叫即開,新鮮衛生!有帶子,三文魚,吞拿魚等 ,海鮮有蝦、青口等,海蝦爽甜,款式頗多,也很鮮美~主菜🐷慢煮加拿大黑毛豬鞍🐷慢煮令到肉質可以更加之林,但都保留到本身嘅油脂,肉汁豐富,香濃😋🐮烤肉眼扒🐮五成熟的牛扒剛剛好,略帶粉嫩色,肉質嫩腍juicy😋非常柔嫩,入口超柔嫩,愈嚼愈香😚仲有任食movenpick雪糕🍦味道種類都非常多元化,有我最鍾意嘅雲呢拿!! 😍

而且餐廳職員服務態度一流,主廚仲出黎講解今晚嘅菜單,抵讚👍

自助餐種類非常之多,刺身海鮮凍盤熱食甜品應有盡有😝😝

前菜仲有巴馬火腿、不同的品種的芝士,非常吸引!😝

主菜

🐷慢煮加拿大黑毛豬鞍🐷

🐮烤肉眼扒🐮
五成熟的牛扒剛剛好,略帶粉嫩色,肉質嫩腍juicy😋
非常柔嫩,入口超柔嫩,愈嚼愈香😚

2022-07-10
  • 烤肉眼扒