2018-10-22
對於黑松露控的我來說,這一餐真是好滿足🤤 每道食物都有黑松露起入面,食物的味道因此提升不少!廚師很出色,每樣餸都煮得好好並擺得好靚😍·每款餐包各有千秋,配上加了黑松露鹽的牛油和黑松露cream cheese ,perfect! cheese入面竟然加了蔥,好特別而且好香,食唔停!其中黑松露腰果真是一大驚喜,好香黑松露味並脆口!·意粉偏厚身,好有口感,加上即刨黑松露片,yummy! ·牛扒煎得外脆,肉質juicy,配上黑松露食,肉味即刻提升!·冇諗過甜品都可以加黑松露,食落不會覺得odd,反而出奇地夾😋·餐廳內可以望到無敵大海景,名正言順食飯又食景😆餐廳的服務生服務態度好好!·總括來說,成餐飯由頭到尾都無可挑剔~我推介試lunch set, 因為既抵食又滿足你對黑松露的要求~·餐廳亦有不少黑松露產品賣,食完覺得有咩正的,即刻可以出去買到🤣好識做生意呢~,
·意粉偏厚身,好有口感,加上即刨黑松露片,yummy!