餐廳: 稻香 (杏花新城)
資訊:

2018-05-03 454 瀏覽
本身一家人開開心心食飯點知搞到好激氣。。。一去到見到人唔多就即刻攞張飛,係B18依家仲三個就企係螢幕面前等,等左十分鐘左右,見到B17啦心諗好野下個到我地,再等左十分鐘度,點知螢幕一跳就由17跳去20即係刻上到中間禿髮嘅男前台講,佢聲稱叫左但我哋一家人無可能聽唔到囉。算,當自己黑佢叫再等啦下張有,我哋企係前台面前等佢就叫21同佢講你啱啱叫我哋等嘅!!佢嘴角微微向上“有咩,無喎”,佢好明顯係存心戲弄,真係搞到我哋十分十分激氣!!之後睇番食評原來已經有前科,會比熟客入先。比人入先都算啦個男經理態度真係好過份!!
本身一家人開開心心食飯點知搞到好激氣。。。