2019-08-27 502 瀏覽
呢個新樓盤終於都有第一家檔口開幕,又近屋企 點都支持一下喇~~唔好睇呢間舖頭細細,宜家潮流興立食麻 但店舖內都有一d高櫈比食客坐,不過天氣太熱,門口太寬既關係留唔到食客堂食 (可能都係一個策略) 。我都唔例外原本想係度食,但等等下唔對路,急轉外賣講返d野食先,今日order左。。。 牛肉炒讚岐烏冬 (HK$48) 足料 好夠味,好好食,d牛肉唔會鞋十十,烏冬亦都彈牙,不過就油左d 。 火灸厚切鰻魚丼+玉子燒 (HK$78) 『抵』 賣相+真係厚切,仲要呢個價位~ 未食都覺得好過大型連鎖快餐店個d 鰻魚飯, 得果兩片仔,就收客人幾十蚊個飯,簡直係垃圾 講返盒飯先,真係好得 鰻魚好香,魚身雖算不上超厚,但都肥美有口感,仲有少少焦香,鰻魚汁配飯真係無得頂 Cappuccino (HK$38)落order時見到有部咖啡機,所以才order一杯試試,果然不錯,值得值得總括黎講,始終整幢大廈新落成,環景當然乾淨企理。如食材及品質都能keep到呢個水準或更好,不愁無生意。p. s. 位置位於馬路旁,仲可以偷雞停車攞外賣添!夠晒方便
呢個新樓盤終於都有第一家檔口開幕,又近屋企
點都支持一下喇~~
唔好睇呢間舖頭細細,宜家潮流興立食麻
但店舖內都有一d高櫈比食客坐,不過天氣太熱,門口太寬既關係
留唔到食客堂食 (可能都係一個策略
) 。我都唔例外原本想係度食,但等等下唔對路,急轉外賣

講返d野食先,今日order左。。。
牛肉炒讚岐烏冬 (HK$48)
足料
牛肉炒讚岐烏冬

牛肉炒讚岐烏冬

火灸厚切鰻魚丼+玉子燒 (HK$78)
『抵』

講返盒飯先,真係好得

火灸厚切鰻魚丼

Cappuccino (HK$38)

2019-08-23