小妹真係好耐好耐無食雞煲🐔喇。呢間見有3小時住飲任食,抵到不得了😽😋。Menu 見頂級牛板展海鮮雞煲套餐🐮🦐🐔都係$328, 又冷盤前菜,又特色小食,又雞煲,又打邊爐湯底。咁多嘢,都係$328,究竟係咩玩法🤪。凍蟹🦀前菜都要成隻凍蟹🦀上,真係唔講得笑。冰火翡翠螺🐚🐚雞煲🐔方面,當然係揀:招牌麻辣雞煲🌶️🌶️🐔雞件又係無限添加,少少地encore一次啦。動L豪華時令海鮮拼盤🦪🐚🦐見到呢個大大盤拼盤,有鮑魚、扇貝🦪、大蝦🦐、蟶子、蜆🐚。講真出面好多舖頭,就咁呢一盤起碼都4/5百蚊。任食價,仲有咁富貴新鮮嘅海鮮拼盤,真係街坊價先得👏👏。湯底方面,我揀咗:特色酸菜魚片鍋🐟好多火鍋配料、頂級牛板件🐮、炸物🍤都可以用QR code 落order。夠哂方便,又快捷。飲品方面唔可以話好多,基本可樂🥤、檸茶🧃、烏龍茶、罐裝+紙包都有。----------麻甩爐海鮮雞煲私房菜地址:大埔美新里1號安樂樓地舖
小妹真係好耐好耐無食雞煲🐔喇。
呢間見有3小時住飲任食,抵到不得了😽😋。

凍蟹🦀
前菜都要成隻凍蟹🦀上,真係唔講得笑。

冰火翡翠螺🐚🐚

雞煲🐔方面,當然係揀:招牌麻辣雞煲🌶️🌶️🐔

雞件又係無限添加,少少地encore一次啦。

動L豪華時令海鮮拼盤🦪🐚🦐
見到呢個大大盤拼盤,有鮑魚、扇貝🦪、大蝦🦐、蟶子、蜆🐚。

湯底方面,我揀咗:特色酸菜魚片鍋🐟

----------
麻甩爐海鮮雞煲私房菜