2021-06-05
話說今日係中環打完針同朋友嚟食個lunch, 兩個人叫左個兩個sandwich, 兩杯coffee, 一個dessert,兩個人食左$400以上, 諗住打完針可以坐耐啲休息下。點知coffee shop職員睇我哋進食期間不斷擾攘, 係咁將我哋未食完嘅嘢收走,仲離譜到叫用極差嘅態度叫我哋讓座比啱啱落單嘅客人,要求我哋食完就走,我喺間餐廳度坐左45分鐘卡都未打就俾人趕走咗。如果我要食光速餐,我一定會揀茶記唔會揀呢度。要打卡嘅朋友,我建議你哋去大南街都唔好去依度。呢度啲嘢又唔好食職員態度又差。講返食物方面,beef sandwich啲牛肉又乾又以kebab啲牛肉,一啲牛肉味都無,呢個價錢仲差過四季常餐食個sandwich。個avocado sandwich, 牛油果成份極少,基本上全部都係蒜蓉嚟,同我食緊蒜蓉包冇分別。咖啡豆炒燶咗有苦澀未,dirty似latte, flat white 似 cappuccino。辛辛苦苦喺中環行上嚟,啲汗都未抹乾,就俾人趕走咗。劣店負評😠