2018-09-08 1363 瀏覽
「唐」(Tong’s Road House Seafood and Grill)位置上好近我地👍👍👍搭輕鐵前往,喺屏山站步行至「唐」都唔算太遠「唐」用餐區有室外 / 室內兩部份我地怕熱又怕蚊,當然選擇室內 😛事後發現好彩揀室內,因為都頗多「蚊」,所以大家記住做足防蚊措施!!!當然要講下呢個親子餐廳有咩玩「唐」有個戶外花園,戶外花園都有少少用餐區!所以如果想一邊食,一邊睇住小朋友玩,可以選擇呢個戶外用餐區。。。有得玩沙、爬車軑、玩鞦韆、有得「畫」、有得「敲擊」。。。最喜歡彩色裝滿了沙的車軚堆😍😍😍影相一流中午仲有自助餐時間11點至3點半唔想食自助餐都可以單點菜式👍👍👍特別推薦, 一定要點這款餐包, 端上來還是熱呼呼的, 麵包十分鬆軟, 有牛油和紅莓醬選擇, 一定要點紅莓醬!五成熟的美國特選肉眼扒很滿意,肉質剛好,要趁熱食,放涼了牛扒就變硬了…另外可配燒薯或薯條新奧爾良焗海鮮飯,以黑鍋呈上有點像像西班飯一樣,配上大蝦青口蜆肉肉乾還有粟米芯秋葵及原粒蒜頭,個人認為口感有點糯米飯口感加了流心蛋及雞肉絲的 Caesar Salad ,用料新鮮、份量又大,挺合我口味的!用上新鮮芝士、份外吸引的 M

「唐」用餐區有室外 / 室內兩部份

我地怕熱又怕蚊,當然選擇室內 😛

當然要講下呢個親子餐廳有咩玩

中午仲有自助餐時間11點至3點半
唔想食自助餐都可以單點菜式👍👍👍

用上新鮮芝士、份外吸引的 Margharita Pizza ,薄薄的批底也令它不會太膩,好好味~

吃飽後,重可以再玩餐廳的兒童小天地吧👍👍👍
  • Pizza
  • 餐包