餐廳: 煌苑
資訊:

2016-12-11 731 瀏覽
要講起太長,簡短説幾句1/安排混亂,星期6早上9点幾去到,門囗冇知客派飛,見有打吠可能係部長,问佢係咪自己揾位,问了3次冇答,问第四次就叫我跟佢入去,我地五人佢叫我坐12人大枱,即係撘枱喇,我話唔撘枱,之後佢又去做其他嘢,但我一直跟住佢喎,我叫D老人家出门囗坐住等,兩三分鈡後,佢找到張細台比我,我就叫D老人家入來,点知出面開始有知客派飛,知客話D位要佢派先算唔比入,最後當然冇理佢喇。2/已去过3次,3次都漏單,試过兩個人坐兩個鈡,等等等,等蝦餃等咗個半鈡3/服務員態度差,叫親服務員都唔啋,總要叫三,四次先有人理4/價錢平是其一好處,5個人叫16碟点心(其6碟每碟2粒)都唔駛3百蚊,食物質素一般5/其二好處,有個平台公園婚宴用的,現也開放比茶客用,又擺放了小朋友遊樂埸組合,飲完客帶小朋友去玩及影相,正
要講起太長,簡短説幾句

3/服務員態度差,叫親服務員都唔啋,總要叫三,四次先有人理