呢間係北角嘅西餐廳,成日搭巴士經過都覺得佢出邊嘅環境好靚,個天使翼好似韓國打卡點🤣今日終於係晏晝時間去咗試吓,果然令到我好驚喜。我哋叫咗兩個餐同一個小食🥰第一個餐係一個lunch set. 有埋餐湯200g澳洲殼飼肉眼牛扒配燒汁 $89佢有得揀飯/意大利粉/薯角,下午茶唔想食咁飽所以我就揀咗薯角。我覺得個牛扒好好味,煮得啱啱好唔會太硬,呢個價錢食到呢個質素嘅牛扒都已經唔錯🤣 第二個餐係一個下午茶嘅set 我想試咗個夏威夷薄餅 $58我鍾意佢夠薄批,唔會食到好飽,兩個女仔食其實都好快食晒😍甜甜地鹹鹹地🤫之後我哋仲叫咗個小食 黑松露薯條$43我好鍾意佢嗰醬🤩🤩🤩呢兩個餐我哋跟咗兩杯飲品一杯係熱嘅鮮奶咖啡 ☕️ 另一杯係凍既薄荷朱古力🍫兩杯跟餐都係各自加$10其實都好抵 佢仲有好多特飲嘅選擇 下次都有機會可以去試吓。整體服務質素都好好 👍🏻嘢食都係即叫即煮,所以都係會等一陣先至上菜。呢間好似係開咗冇幾耐,我見下午茶時間唔算太多人食,無需要等位,不過佢嘅食物質素同服務質素都好好,最重要係啲嘢食好平,好抵食,有時仲會播放兒歌,都幾啱一家大細放假去食。
我哋叫咗兩個餐同一個小食🥰

第一個餐係一個lunch set. 有埋餐湯
200g澳洲殼飼肉眼牛扒配燒汁 $89

第二個餐係一個下午茶嘅set
我想試咗個夏威夷薄餅 $58

之後我哋仲叫咗個小食 黑松露薯條$43
我好鍾意佢嗰醬🤩🤩🤩

呢兩個餐我哋跟咗兩杯飲品
其實都好抵 佢仲有好多特飲嘅選擇 下次都有機會可以去試吓。