2024-07-14 183 瀏覽
天氣炎熱,行街行到出曬汗,最啱就買返一杯飲品解渴。見到夏茶今日最後一日有優惠,買開心果系列飲品即可享有$5折扣優惠,即刻買杯黎飲。雖然多人等候排隊,但都阻止唔到我要係夏茶買開心果鮮奶既決心!!佢地製造飲品既速度都快,大概等候10分鐘就出品。係等候既時候都留意到店員非常認真,每一杯出品既飲品都會摸拭杯身,以防製造既材料黏係杯身,為顧客帶黎不便。嗌咗夏茶嘅top1同埋top3招牌✨芝士開心果鮮奶最表面有開心果碎粒,新鮮鮮牛奶加上絲滑既芝士,每一啖都有濃烈既開心果味道伴隨著芝士奶蓋既鹹香,令人細味當中!芝士楊枝甘露真材實料,一啖啜落去可以啜到啲芒果蓉、椰果。面頭有一層厚厚嘅奶蓋,飲落去充滿海鹽芝士味,好creamy,濃郁順滑,入口即溶,又唔會冚咗楊枝甘露嘅味,口感豐富有層次😋可惜既係有d飲品唔可以揀甜度同冰涼,想欺騙下自己飲得健康d都唔可以☹️
天氣炎熱,行街行到出曬汗,最啱就買返一杯飲品解渴。

嗌咗夏茶嘅top1同埋top3招牌✨

芝士開心果鮮奶