➡️食盡旺角之多國菜 — 桔梗 Jie Genge—————————————————————桔梗位於旺角砵蘭街,餐廳提供多國菜式,而餐廳嘅裝飾吸引,走文青路線,面積大同樓底高,坐位擺設寬鬆,好適合朋友聚餐或者情侶約會最近喺桔梗既社交媒體得知,餐廳出名嘅壽喜燒套餐做埋六月就會轉其他菜式,所以今次就叫左壽喜燒套餐🥩🔸 壽喜燒雙人套餐A (全和牛) $728套餐包左250g黑毛和牛丶2隻日本籣王蛋丶野菜拼盤丶同白飯連飯素(任添)🍚 套餐有兩種食法,第一種係燒和牛,Order完後會有店員講解同示範點樣燒和牛,牛肉係烹煮嘅時候除咗會落壽喜燒汁,仲會加上黑糖😋 黑毛和牛沾上籣王蛋蛋漿🥚後,食落後有入口即溶既感覺,好食而第二種食法就係落湯,落埋剩低嘅和牛加上蔬菜拼盤🌱 蔬菜食落新鮮,同湯底好match😆🔸 🥤日日燕麥奶搖(芒果) $58芒果milk shake足料,酸酸甜甜幾好飲😛💭Overall comment:黑毛和牛食落正,而且成個壽喜燒嘅配搭好食,不時亦都會有店員留意你嘅需要,想去食嘅朋友就記得係六月完之前去book位食啦!—————————————————————店舖地址: 桔梗 (旺角)旺
➡️食盡旺角之多國菜 — 桔梗 Jie Genge
—————————————————————

壽喜燒套餐🥩

🔸 壽喜燒雙人套餐A (全和牛) $728

🔸 🥤日日燕麥奶搖(芒果) $58

芒果milk shake足料,酸酸甜甜幾好飲😛

💭Overall comment:

黑毛和牛食落正

—————————————————————
店舖地址: 桔梗 (旺角)
旺角砵蘭街160號地下至2樓

營業時間: 星期一至日 12:00 - 17:00 & 18:00 - 02:00