2021-06-01 41 瀏覽
-又嚟到大角咀覓食,揀咗墨魚餃隔離嗰間漢堡,我覺得呢間嘅麵包好脆,應該係因為驚肉汁令到個包變淋🍔 和牛漢堡 $82用草飼嘅和牛煎成,配炸洋蔥絲、日本豆苗同埋芝麻醬,見呢個同招牌差$17,又寫到佢入口即融咁勁就試下,佢真係入口即融🤤,一邊食不停有好多肉汁跌落,冇咩脂肪,勁好食🍔招牌芝士漢堡 $65入面有蕃茄、醃青瓜,手打牛肉配車打芝士,芝士味比和牛漢堡濃,比和牛咬落有口感啲,食到爽口嘅脂肪粒,如果想要口感就揀呢隻,btw個漢堡我覺得唔應該有蕃茄,再加埋蕃茄汁就多左啦🍟薯條+🥤罐裝汽水 $20要左皮薯條同薯格,份量超多,多到食唔哂,食落去明顯係啱啱炸好,店主仲驚薯條俾得少我哋我好鍾意佢呢間餐廳枱面有醬汁,可以自由吱落薯條,仲有紙巾同手套,食落去冇咁狼狽

🍔 和牛漢堡 $82

🍔招牌芝士漢堡 $65