2017-10-28
年頭先做咗會員, 估唔到隔咗一排冇嚟食, 竟然變哂樣, menu轉哂, 全部變咗定食, 款式少咗好多, 連老公愛的鱆紅魚刺身都冇咗, 真係好失望..............呢間明明叫讚岐手打烏冬, 咁係咪應該主打呢? 佢而家d烏冬要加錢先轉, 全部定哂係食飯, 冇哂意思囉~ 油甘魚刺身冇咗鱆紅魚, 唯有搵個油甘魚頂住先, 但唔得囉~ 只有4塊, 又唔厚切, 而且唔夠凍, 肉質又太林~ 麵醬燒雞扒烏冬唔知佢個麵醬去咗邊? 似係炸完塊雞扒, 加d照燒汁响面, 個汁甜甜地幾好食, 但塊雞扒好乾, 兩邊硬柴柴, 仲要加$2去轉個木魚烏冬, 老公天真到以為係有果d飛飛下的木魚, 我話拎舊木魚煲個湯底咋~ 佢覺得比人搵笨咗~ 什錦天婦羅烏冬又係轉木魚烏冬, 因而轉茄湯要加$4, 而且佢個茄湯都唔好味, 太勁茄膏味~ 天婦羅又唔比蘿蔔茸, 唔通跟烏冬就唔比? 都廢事問佢, 免得自己勞氣~ 天婦羅有2只幾爽口的蝦, 1塊唔甜的南瓜, 1塊冇乜蕃薯味的蕃薯, 雖然炸得幾脆, 但都幾油, 張吸油紙係吸滿油的~ 墨魚咀都係求其叫個小食, 响冇選擇之中選出嚟的~ 一兜都有大約30粒, 算係多, 開頭食都O
油甘魚刺身
麵醬燒雞扒烏冬
什錦天婦羅烏冬
墨魚咀
我相信日後都未必會食, 可能等生日月有優惠先會再考慮, 佢本身都已經唔多人食, 而家仲要變差咗, 況且周圍開多咗咁多食肆, 佢已經唔係我地的選擇~