2020-07-09 294 瀏覽
由唔知幾時開始,將軍澳分店衣間既小方糖既質素差左咁多,所以我地一開始係去左都喺將軍澳既蜜蜜見,不過基於係星期五既晚上,太多人冇位。逼於無奈去左小方糖一去到見到有一乍人喺出面以為冇位,最後係有位既,一入到去問啲staff可唔可以坐卡位,佢話有人留左,唔可以,咁我地都冇咩,就照坐入去嗌嘢食。嗌左野食冇幾耐,有另一位職員就叫我地坐去頭先我地想坐既卡位,仲話坐果度可以慢慢傾,佢地要清潔。咁我地依然都冇咩野既到啲甜品上左喇,首先餐具係幾污糟架,係有漬而家疫情,衞生仲要麻麻地,好彩我地有帶消毒餐具既清潔液,自己清潔啦啲甜品上齊唔夠5分鐘,同地講5分鐘之後我地要走,因為要閂門!?然後我先影底啲相寫食評,連污糟既叉羹都冇到實在太嬲喇,衣間野好離譜,未食完就叫人走,食多一陣仲同我地講話{撘10我地要收工}勁無奈、啲職員仲要勁嘈勁大聲傾閒計! 落單時間43分,50分你話要收工!?有冇搞錯?你地可以唔比我地入黎,但冇理由入到黎食左一陣同未食得哂就叫人走囉!進哂譜!!冇下次!
到啲甜品上左喇,首先餐具係幾污糟架,係有漬
然後我先影底啲相寫食評,連污糟既叉羹都冇到
勁無奈、啲職員仲要勁嘈勁大聲傾閒計!
冇下次!