2024-10-23
我係好鐘意同老婆周圍搵食的,我倆比較喜歡食西餐,本身係住係荃灣,但為佐食好D,我地可以開車去食好D,又可以當遊車河~散散步!所以,今次選擇這個餐廳,因為睇D食評,同埋有朋友試過,所以決定同老婆去試一下!打俾餐廳先自佢地有位置泊車而且距離餐廳一分鐘己而~而且不貴~所以~我地可以慢慢係餐廳chill.我地不想太多人!所以選擇星期四去吃個晚餐!我地點咗二隻靚蠔~gillardeau超級好吃~仲要不貴~我問老板点解會平過市區吃的~佢話良心價!讚!跟住又点左個甲羅燒海膽忌廉汁意大利飯~好少地方有呢個吃~所以我專登點來食~個樣幾好~味道都幾好~滿足我老婆就一向鐘意食墨魚汁的野~所以她就叫左墨魚汁海鮮意大利麵~我都試左D~嘩~又幾好食~清哂~佢話廚師整得yummy. 好滿足的一個晚上~下次再來試一下佢介紹的西班牙乳豬仔先同埋佢地的白酒煮藍青口先同埋佢地的三色芝士果仁 risotto先!